Ortaklar Atatürk İlkokulu
Ortaklar Mahallesi Süzen Sokak No 2 / GERMENCİK / AYDIN

VİZYON

Çağın gereklerini yakalamış, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak , sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş bireyler yetiştirecek bir eğitim öğretim merkezi olmak.

MİSYON

Biz, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milletini ve devletini seven, geleceğe güvenle bakabilen, düşünen ve düşündüklerini söyleyebilen, katılımcı, sorumluluk sahibi temel yaşam becerilerini kazanmış ve öğrendiklerini yaşamlarında uygulayabilen , dünyadaki gelişmeleri takip edebilen , cevre bilincine sahip bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz Halk Oyunları Ekibi 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Ege Bölge Birincisi ve Türkiye Altıncısı olmuştur. 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı sonunda 63 8.Sınıf Öğrencisi OKulumuzdan mezun olmuştur. Bunlardan 60´ı SBS sınavına girmiştir.2012 SBS Sonuçlarına göre; * 13 Öğrenci Anadolu Lisesine * 6 Öğrenci Anadolu Lisesine * 4 Öğrenci Sağlık Meslek Lisesine * 14 Öğrenci Meslek Liselerine yerleşmiştir.
Toplantı Salonu :1

NORMAL

SOBALI

Pansiyon Bilgisi